Cautare

3304 de rezultate pentru "puiu maria ploiesti str apelor" (2.88 secunde)
Scoala de Vara a Tinerilor liberali a continuat si in cursul zilei de joi, ocazie cu care tinerii i-au avut ca profesori pe Dan Motreanu, secretar general al PNL care a vorbit despre „Administratia publica din perspectiva liberala“ si senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte, la nivel central, al PNL.
Senatorul democrat Radu Berceanu a fost ieri nemultumit de modul in care partenerul sau, liderul grupului A.D.A., Puiu Hasotti, a modificat ordinea de zi a plenului de astazi.
Liberalii au fost primii care au retezat nodul gordian si au anuntat ieri, prin vocea senatorului Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, ca "ei bine, fuziunea nu va mai avea loc".
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti considera ca Theodor Stolojan actioneaza impotriva liberalilor la impulsurile lui Traian Basescu si a apreciat ca declaratiile fostului lider al liberalilor la adresa PNL sunt identice cu cele ale lui Gigi Becali si ale Elenei Udrea.
Astfel, senatorul constantean Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, este convins de faptul ca Stolojan are "0 sanse" in demersurile sale de a distruge partidul.
Senatorul liberal Puiu Hasotti nu scapa nici o ocazie pentru a face lobby "prietenei" sale de suflet, Elena Udrea.
Il asteptau aici senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, consilierul sau Marius Oprea si alti apropiati.
Agenda intalnirii, care a inceput ieri si se va termina maine, ii va aduce in fata alesilor locali liberali pe Ludovic Orban, presedintele LAL, vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, vicepresedinte al LAL pe Regiunea a 2- a, Dan Motreanu, secretar general PNL, Mihai Voicu, ministru in Relatia cu Parlamentul, Ionel Chirita, primarul din Harsova si vicepresedinte LAL s.a.
Perioada de dinainte de '89 ii provoaca si acum repulsie senatorului liberal Puiu Hasotti, mai ales acum, ca a vazut cu proprii ochi insemnarile din dosarul sau de urmarit al fostei Securitati.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a declarat ieri ca "intre PNL si Traian Basescu nu mai este nicio legatura".
Senatorul liberal Puiu Hasotti este convins ca Theodor Stolojan, dar si ceilalti apropiati ai sai care au fost exclusi din PNL "au cautat cu lumanarea excluderea". "Au atacat intentionat Partidul National Liberal, creand toate premisele necesare pentru a fi dati afara din partid", a spus Puiu Hasotti.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti crede ca presedintele Partidului Democrat Emil Boc intampina oarece probleme in judecarea problemelor Aliantei pentru ca se grabeste de fiecare data sa prinda avionul de Cluj, al carui primar este.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti si-a retras ieri o initiativa legislativa, prin care se desfiinta Institutul Revolutiei, fondat de Ion Iliescu. ... Senatorul liberal Puiu Hasotti a explicat la momentul discutiilor in Comisia juridica ca motivatia acestei initiative legislative rezida din aglomeratia de institutii ce se ocupa cu studierea trecutului recent.
Liberalul Puiu Hasotti nu a dorit ieri sa comenteze componenta noului Guvern Tariceanu, precizand doar ca, in ceea ce-l priveste, raspunsul sau a fost, pana la urma, "nu" pentru un eventual fotoliu de ministru.
PSD, in lipsa de ocupatie guvernamentala, a fost de acord, PD s-a repliat imediat, iar PNL a contra-atacat prin vocea vicepresedintelui Puiu Hasotti, care a considerat-o o diversiune. ... Puiu Hasotti a declarat ca totul nu este decat o diversiune:
Declaratiile facute de Valeriu Stoica, vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, potrivit carora PNL se va desfiinta dupa urmatoarele alegeri, nu sunt considerate serioase de catre vicepresedintele Partidului National Liberal, senatorul Puiu Hasotti. ... Aceasta afirmatie este considerata insa ca fiind neserioasa de catre vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti.
In ciuda ploii, cateva mii de liberali s-au adunat in centrul orasului pentru a fi alaturi de liderii Bogdan Olteanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa, Ionel Chirita, Jean Paul Tucan si Ion Vladoi.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a afirmat ieri ca alegerile parlamentare vor fi organizate la sfarsitul lunii noiembrie.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a afirmat sambata intr-o conferinta de presa ca liberalii ar putea sustine un candidat independent la presedintia Romaniei. ... Este un punct de vedere personal", a afirmat Puiu Hasotti.
google-analytics.com